Благоевградският стоматолог д-р Р. Димитров на 60-ия си рожден ден: Имам си всичко – четири дъщери и петима внуци!

Известният благоевградски зъболекар, хирургът д-р Румен Димитров, събра голямата си фамилия и приятели, за да отпразнува с хората, които обича най-силно, 60-ия си рожден ден. С ролята на главен организатор се нагърби половинката му Катя, която от близо месец обмисля и подготвя партито, съобразявайки и най-дребните детайли за  фантастичното настроение на „виновника“ и всички присъстващи.

50-ина души вдигнаха наздравици в негова чест и оцениха високо усилията й, а рожденикът д-р Димитров искрено възкликна: „Няма толкова силни думи, с които да изразя щастието си и всички красиви чувства, които бушуват в мен! Имаше от всичко по много: пожелания, торти, подаръци, снимки, колажи, рисунки и картини, традиционни и нетрадиционни. Кола никой не ми подари, но не ми и трябва, защото си имам всичко!“, не скри богатството си д-р Димитров в лицето на  четирите си дъщери и петимата внуци.

Те пък го зарадваха с клипче на съвместен музикален поздрав със снимките на всички върху клавиши на пиано, който съвсем го разнежи. Последния подарък два дни след партито му поднесе най-малката дъщеря.

„Приета е по първо желание в паралелка с профил биология и химия в ПМГ“, с гордост се похвали вчера таткото, като призна, че от нощес започнал да проверява кога ще обявят класирането и с облекчение въздъхнал малко след 8 сутринта, като видял официалните резултати.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *