Гала вечер на конкурса на в. „Струма”! Моментът настъпи, на бляскава церемония днес награждават любимия учител и любимото училище на 2019

Моментът настъпи, на бляскава церемония тази вечер в изисканата обстановка на „Ларго мол” в Благоевград от 19.00 ч. в присъствието на учители, ученици, официални гости и  граждани ще бъдат наградени спечелилите приза „Любим  учител 2019”, ще бъде отличено и училището на годината. Това се случва за седма поредна година благодарение на  упоритите усилия на екипа на в. „Струма” да фокусира вниманието на обществото върху една от най-отговорните професии – тази на българския учител, защото тя е единствената, от която произлизат всички останали. Затова, както всяка година, на церемонията достойно място ще заемат и учителите ветерани, в знак на признателност за светлата диря и просветителска мисия, на която са посветили живота си.

Тази година конкурсът има още една кауза – децата от Центъра за личностно и творческо развитие -Благоевград ще организират изложба-базар на свои творби, събраните средства ще бъдат в помощ на поваления от коварна болест 14-годишен Теодор Велинов!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *