Гоцеделчевка обявена за най-красивата депутатка в 46-ото НС

Катерина Георгиева Ряхова единодушно бе определена от колегите й в 46-ото НС за най-красивата депутатка. 45-годишната синеока блондинка се появи в първия парламентарен ден, облечена в розов костюм с панталон, висок ток и чанта в цвят пепел от рози. Сред мрачните костюми на мъжката част в сектора на „Има такъв народ“ тя грееше и дори черната маска, която слагаше понякога, не успяваше да убие излъчването й.

К. Ряхова е родена на 20 януари 1976 г. в гр. Гоце Делчев и е депутат от партията на Слави Трифонов от Ловеч, става ясно от парламентарната й визитка, където на снимката е със същото розово костюмче. Учила е в ПМГ „Яне Сандански“ в родния град, след което завършва журналистика и трудова и организационна психология в СУ. От септември 2019 г. работи в партийната телевизия „7/8“ на лидера на ИТН Слави Трифонов, в екипа на „Гости в Шоуто на Слави“. Сред пиарите е на ИТН и общински координатор на партията от април 2021 г.

Ряхова е необвързана, има син Кристиан и е особено близка с брат си Петър Ряхов, който си е в Гоце Делчев и е управител във фирма за сглобяеми къщи. След представянето на новите депутати той бе и първият, който коментира снимките на Катерина в електронните медии с „Най-красивата сестра и депутатка“.

Докато колегите й в 46-ото НС я оглеждаха, гоцеделчевката успя да вкара заедно със съпартийците си 2 проекта за решение – за избор на Временна комисия за изработване на Правилник за организация дейността на парламента, както и за отмяна на лятната ваканция на народните избраници тази година. Според наблюдатели след депозиране на втория проект възторжените погледи в нейна посока се стопили наполовина, което обаче по никакъв начин не се отразило на мнението на мнозинството, че гоцеделчевката се очертава като модната икона на този парламент.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

4 Коментара

  1. отвратена

    Това ли в момента е най-важното да ни занимавате.АКО Е ДЕПУТАТ НА МЯСТО ,А НЕ ДА ИЗБИВА КОМПЛЕКСИ,НЯМА ДА РАЗРЕШИ НА ТАКАВА ТЪПА РЕКЛАМА.НАПИШЕТЕ КАКВО Е ЗАВЪРШИЛА,КАКВИ КВАЛИФИКАЦИИ ИМА,С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА,А НЕ КОЛКО Е КРАСИВА,И ЧЕ МЪЖЕТЕ СЕ ЛЕПАТ ЗА НЕЯ.МИРИШЕ МИ НА СКОРАШНА АВАНТЮРА,ТЕ ЗАТОВА ЛИ СА ИЗПРАТЕНИ ТАМ,ЗА КРАСОТА,НИКАКВИ КАЧЕСТВА.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *