Директорът на Гимназията по селско стопанство в Гоце Делчев А. Живков с Covid-19, почувствал се зле на обучение в Банско

Директорът на Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство в Гоце Делчев Ангел Живков е с коронавирус. Това съобщи самият той с пост във Фейсбук.

Ето какво написа А. Живков:

„След двудневно неразположение по време на обучение в Банско направих два теста за Covid-19.

На 19.10. си направих тест, който беше отрицателен, а на 22.10. положителен.

Оставам в изолация, но ще продължавам да работя дистанционно. Учителите и учениците на ПГ по МСС могат да бъдат спокойни, защото не съм бил контактен с тях в този период!

Бъдете здрави и отговорни!”, написа Ангел Живков, а стотици негови колеги и приятели му пожелаха бързо възстановяване и преодоляване на това предизвикателство.

Що се касае до темата с коронавируса и отговорността, любопитното е, че тази седмица група от близо 20 ученици и учители на ПГ по МСС заминаха за Болоня, Италия, по проект ,,Еразъм +”.

От училището декларираха, че осигуряват безплатни тестове за Covid-19 на участниците, както и предпазни маски, дезифектанти, ръкавици, тениски, шапки и джобни пари.

Във вторник групата отлетя за Болоня.

В четвъртък като част от културната програма във Фейсбук страницата на гимназията бяха публикувани снимки и клипчета с гоцеделчевските ученици във Венеция.

Вчера по обяд репортер на „Струма” се опита да се свърже с  директора Ангел Живков най-вече за да го попита той как се справя със заразата и за престоя на гимназистите в Италия, но телефонът му бе изключен.


Групата на ПГ по МСС в Италия

СТАНИСЛАВА ДАЛЕВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

3 Коментара

  1. шАБАН

    1 година търсиме в Банско корона вируса и хоп цъфна в парцаленият вестник Струма

    Отговори
  2. Бъдете здрави, но...

    От тая пуста аванта си патиме. Обучения, проекти, обмяна на обед…

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *