Евродепутатът от Дъбница А. Адемов с двойна реколта от розов домат благодарение на вярната си помощница – 4-г. внучка Симай

Двойно по-голяма реколта от розов домат изкара в оранжерията си евродепутатът от гърменското с. Дъбница Асим Адемов и побърза да уточни, че добивът се дължи на прекрасната му внучка Симай. 4-годишната чаровница дойде да гостува на дядо си от Турция, където живее, и с небивал ентусиазъм се втурна да му помага в обирането на вкусния зеленчук.

Снимката на двамата берачи, качена от Адемов в профила му в интернет, за няколко часа обра стотици лайкове от приятели на депутата, които настойчиво го посъветваха да даде поне една надница на Симай под формата на сладолед. Друг се дореди до салата срещу шише ракия, а трети искрено се възхити от продукцията, и по-точно от щръкналите листа на домата и видимата липса на акари.

Адемов е известен сред съселяните си с хобито си да отглежда био зеленчук, от който в най-голямо количество под формата на зимнина в мазето му през лятото се озовават белените домати и доматеният сок. Естествено, тази година в затварянето на консервите безапелационно участие е заявила и Симай, която заради дивната природа на Дъбница,  многото приятелчета и любовта на баба и дядо отсега е категорична, че повече й харесва на село, отколкото в Измир.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *