Желиран пудинг с кафе и сушени боровинки

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
готварска сметана – 200 мл
крема сирене – 1 с.л. нискомаслено
кокосова захар – 1 с.л.
желатин – 1 пакет
еспресо – 1/2 ч.ч.
сушени боровинки – 50 г
овесени бисквити – 10 бр.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Сметаната, сиренето, захарта, боровинките и кафето се смесват и разбъркват добре.

Добавя се желатинът, приготвен според указанията на опаковката.

Така полученият млечен пудинг се поставя в кръгли форми за мъфини.

Отгоре се слага по една бисквита и се охлажда за около 2 часа.

Преди сервиране се обръща в чиния желираният пудинг с кафе и сушени боровинки.

loading...


Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *