Закъсалият „Пирин“ /Рз/ се надигна срещу гранда „Левски“ преди опашкарския сблъсък с кресненци

Закъсалият в Югозападната Трета лига „Пирин“ /Рз/ се надигна срещу гранда „Левски“ в нулевия уикенд преди опашкарския сблъсък в края на тази седмица срещу „Перун“, който най-вероятно ще даде насока на сезона за един от двата тима, нагоре или надолу в класирането. Хората на Христо Джоджов се възползваха максимално от експерименталния състав на сините и се дадоха само с 1:2. Върлините в разложката защита обаче допуснаха един от дребосъците на терена Франко Мазурек на два пъти да вкара с глава в началните десетина минути и на домакините им трябваше доста време да се отърсят от шока. Направиха го след час игра, когато с изстрел в долния десен ъгъл почти от точката за изпълнение на дузпа резервата Милош Стоянов хвърли в еуфория съотборниците си и феновете по трибуните. За повече аматьорите от планинското градче нямаха сили, макар че съперниците им не си даваха много зор. Двубоят на стадион „Септември“ в планинското градче сложи край на престоя на левскарите в Пиринско, който мина в изнурителни тренировки в Добринище.

„ПИРИН“ /РЗ/: Ив. Димитров, Пишев, Макриев, М. Димитров, Арсов, Балтов, Лефтеров, Грозданов, Хаджиниколов, Маркес, Варсанов /Бл. Стоянов, М. Стоянов, Бучев, Мавродиев, Попадиин, Лефтеров/.

„ЛЕВСКИ“: П. Иванов, Киров, Ейолфсон, Ал. Георгиев, Каргас, Мазурек, Насиру, Чандъров, Алар, Нашименто, Здр. Димитров /М. Петков, Сапунджиев, Сиромахов, Игнатов

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...




М. Стоянов /с номер 30 на гащетата/ не може да повярва, че е вкарал на „Левски“

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *