Кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов поздрави потребителите на Дом за стари хора „Света Петка“ в квартал „Струмско“

Кандидатът-кметът за трети мандат д-р Атанас Камбитов бе официален гост в Дома за възрастни хора „Св. Петка“ в квартал „Струмско“, който днес отбелязва патронния си празник.  Д-р Камбитов поздрави потребителите и им пожела здраве и спокойни дни.

„Нека света Петка закриля Вас, Вашите семейства и приятели! Искам да благодаря и на хората, които ежедневно се грижат за Вас. Благодаря им за усилията, себеотдаването и обичта, защото това е изключително важно“, каза д-р Атанас Камбитов. 

Той поднесе и подаръци на потребителите на Дома.

Всички бяха поздравени със специално музикално-танцова програма от възпитаници на „Пиринкса китка“ с ръководител Лилян Данчев и от самодеен състав „Златна възраст“ към Дневен център за стари хора.

Капацитетът на институцията е 87 души, като са осигурени 24 часови здравни грижи и рехабилитация, организация на свободното време и лични контакти, трудотерапевтична дейност. От създаването му до този момент се полагат непрекъснати усилия за поддържане и подобряване на материалната база и условията за живот на потребителите.

В  програмата на д-р Камбитов е заложено изграждане на спортна площадка в двора на дома,а достъпът до нея ще бъде през отделен вход.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *