Кандидатът за депутат М. Атанасов напуска групата на БСП в ОбС – Сандански, остава независим съветник

Общинският съветник от Сандански Методи Атанасов, който бе кандидат за депутат в 46-ото народно събрание, но не успя да влезе в парламента, депозира заявление до председателя на Общинския съвет в Сандански Николай Шаламандов, че напуска групата на БСП в местния парламент, на която бе начело от три месеца. Това съобщи председателят Н. Шаламандов. Той поясни, че М. Атанасов е депозирал своето заявление, с което заявява, че напуска парламентарната група на БСП, но остава в Общинския съвет като независим съветник. Причината за напускането му от групата на БСП са постигнатите лоши резултати на изборите на 11 юли за Народно събрание.

М. Атанасов бе кандидат-депутат от листата на БСП в Първи МИР в Благоевградска област, но получи подкрепата само на 529 гласоподаватели. След напускането на М. Атанасов БСП остава с един съветник в ОбС – Сандански и това е кандидатът за кмет на последните избори Младен Тимчев.

М. Атанасов бе 4 мандата кмет на с. Петрово, откъдето е родом, но от години живее в Сандански. 

ЛИДИЯ МАНЕВА 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. бай Тошо

    Като не можа да се вреди на хранилката в Парламента, хайде да напускам. Ами че тогава се махни и то ОбС, за да влезе следващият от партията ви!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *