Любимият ни цвят разкрива какви сме в секса

Всичко което ни е любимо, като вкусове, аромати, подсказва малко или много какви сме в любовта. Дали сме страстни, романтични или пък по-често пасивни. Любимият ни цвят също разкрива много за нас и представянето ни в спалнята. Кой е вашият любим?

Розов
Любителите на розовия цвят са емоционални, харесват флирта, но сексът им е някак повърхностен. Те рядко правят любов, а по-скоро актът е за задоволяване на физическите им нужди. Въпреки това обичат експериментите и могат да го правят няколко пъти на ден или на нощ.

Кафяв
Хората, които предпочитат кафявото, имат дълбоки чувства. Те са топли личности, много емоционални, чувствени и загрижени към нуждите на партньора си. Романтиката е като храна за тях и връзката им, а в спалнята обичат продължителните актове.

Син
Любителите на синия цвят са невероятни сексуални партньори. Те обръщат внимание на желанията и нуждите на партньора си. За тях правенето на любов не е бърз секс. Напълно и без колебание се отдават на удоволствията, държат много на любовната игра, без която не могат да си представят хубавия секс. Те са добри партньори за брак, защото са верни.

Жълт
Ако вие или вашият партньор предпочитате топлите жълти нюанси, това подсказва, че вие или той/тя, обикновено се адаптирате към ситуацията и чувствата, които изпитвате към настоящия момент. Хората, които харесват жълтия цвят са страстни, имат голям сексуален потенциал, но им е трудно да освободят себе си напълно, за да разгърнат тази своя сексуалност.

Черен
Хората, чийто любим цвят е черният, често променят настроението си. В леглото харесват разнообразието, но са малко мързеливи и предпочитат половинката им да бъде активната страна. Въпреки това са чувствителни, чувствени и държат на половинките си.

Червен
Личностите, които харесват червения цвят, обикновено са много страстни в леглото. Лесно се възбуждат и умеят да се наслаждават на секса по всички възможни начини. Обичат и да експериментират. Обикновено са и доминиращата страна на връзката.

Оранжев
Ако харесвате най-много оранжевия цвят, то вие имате голямо сексуално въображение, сексът за вас е като филмова сцена, в която разбира се, вие играете главната роля. Страстта ви винаги оставя следи.

Сив
Любителите на този цвят могат да бъдат описани като малко нерешителни. Имат интимни мечти, но сякаш се срамуват да ги споделят с партньора си. Предпочитат половинката им да ги води в спалнята, а нерядко не полагат особени усилия, за да задоволят нуждите ѝ.

Зелен
Ако вашият любим цвят е зеленият, то вие сте страстни, нежни, а подходът ви в секса е добре премислен, според типа партньор. Рядко се впускате в диви експерименти, защото предпочитате и в леглото да ви е спокойно.

Лилав
Любителите на този цвят често се смятат за твърде изискани и са взискателни към партньора си. По-често се фокусират върху собственото си удовлетворение, отколкото върху удовлетворението на партньора си. Мъжете гледат на секса като на работа.

Бял
Харесващите белия цвят правят любов на тъмно, чувстват се леко несигурни и са традиционалисти в секса. Въпреки това, изживяванията с тях са приятни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *