Училищен психолог и съпругата му изненадаха съгражданите с роли във филма „Всички пътища водят до… Радомир”

С церемония за издигане на трикольора от кмета Пламен Алексиев започна отбелязването на Димитровден, който е и празник на Радомир. Кметът Пламен Алексиев и председателят на Общински Светослав Кирилов издигнаха българското национално знаме, флага на ЕС и на града пред сградата на общината.

Традиционният тържествен водосвет за празника беше отслужен от отец Александър Стоев, архиерейски наместник на Радомирска духовна околия.

Изложба-живопис на художника Богомил Благоев бе открита в Общинския исторически музей. За да уважат събитието, дойдоха майстори на изобразителното изкуство като Елена Темелкова, Станислав Тасев, Милена Николова и Катя Йоцова.

Кулминацията на празника беше прожекцията на филма “Всички пътища водят до… Радомир” / пред сградата на общината. Продукцията обра овациите на десетките граждани, които дойдоха на място да я изгледат, спазвайки необходимата социална дистанция помежду си. Филмът е по поръчка на община Радомир, а негов сценарист и режисьор е Симеон Григоров. Със свои роли във филма участват Ася и Иво Иванови. Иво Иванов е психолог в ОУ “Христо Смирненски” в Радомир, а неговата съпруга Ася е учител в детска градина “Осми март” в града.

Изненада за празника на радомирци бе инсталирането на светещи вечерно време знамена на България и ЕС на фасадата на общината.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА   

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *