Мартина вехне без луксозния живот с Дългия

Бившата приятелка на Слави Трифонов – екстанцьорката в балет „Магаданс” Мартина Огнянова, видимо е погрозняла и се е състарила с 10 години. 3 години след раздялата й с най-богатия ерген и шоумен у нас, липсата на луксозния живот, който й осигуряваше Дългия, се е отразила пагубно върху визията й, собщава HotArena.

От блясъка и суетата на кръшната балерина, днес няма и помен. „Изглежда доста неподдържана. Даже коремче е пуснала. Явно след като вече не е под светлините на прожекторите, се е запуснала и вече не я интересува как изглежда”, одумват я в светското пространство.
Драстично напълнялата Мартина и боксьора Коко Колев, заради когото варненката окичи с рога Слави, се появиха на промоцията на натурална био козметика от Мъртво море, на която са дистрибутори.

Двамата обаче изглеждаха досущ като телевизионните пещерняци от рекламата на „Бейс Ролс”.Мартина и Коко бяха повече от небрежнии натурални – боси и с раздърпани ленени дрехи. Изрусените гриви на бившата танцьорка и нейния любим бяха с прораснали черни корени и имаха спешна нужда от боядисване. Двамата обаче изглеждаха щастливи с новото си поприще.

В края на 2015 г. варненката роди първородния си син, а година по-късно се сдоби с още един. Новината съсипала Трифонов, който след раздялата им и без това бе изпаднал в черна дупка. С раждането на второ дете, Дългия изгубил всякаква надежда, че някога отново ще се съберат с 35-годишната Мартина, с която живя няколко години. Раздирян от гняв, Слави дори пратил SMS на бившата си, който гласял: „ПРОКЛЕТА ДА СИ!!!”.
Бившата балерина обаче нямала никакво намерение да вдига сватба с бащата на двете си деца. Смятала, че бракът само може да развали щастието й. Двамата обаче не се отказвали от идеята след двама сина да имат и момиче.

Балерината на Слави и Коко се влюбиха, докато боксьорът я тренираше. Мартина изневеряваше на Дългия с 15 години по-младия от шоумена спортист, а накрая се престраши и заряза деспотичния Трифонов. Водещият пък забрани на екипа си да споменава името й и дори направи конкурс за нова балерина на нейното място. След раздялата си с шоумена бившата балерина упорито криеше кой е мъжът, който измести Дългия в сърцето й. Боксьорът и Мартина станаха родители тихомълком и  избягваха всякаква показност. Бившата танцьорка не искала да дразни Трифонов, който публично демонстрираше колко е наранен от предателството й.Шоуменът буквално бе съсипан от изневярата й и нареди да бъдат изтрити всички нейни снимки от сайта на “Шоуто на Слави” все едно никога не е била част от екипа на вечерното шоу.

След като стана ясно, че варненката е заменила популярния водещ и милионер Трифонов с обикновено момче, мнозина не проумяваха с какво я е спечелил спортистът. Освен с физиката и младостта си, Коко привлякъл Мартина най-вече с отношението си към нея. Двамата се запознали преди 3 години, когато бившата балерина се записала на бокс. Колев започвнал да я тренира и още от първия ден между тях прехвръкнали любовни искри. Не след дълго нещата стигнали по-далеч, а измъчвана от гузна съвест, Мартина решила да зареже тренировките. Коко обаче оставил трогателно послание за нея във фейсбук и успял да я разчувства. Така везната се наклонила завинаги в полза на боксьора.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *