Нужен ли ви е любовник? Плюсове и минуси

Не винаги законният съпруг отговаря на нашите очаквания, особено след десетина години, прекарани заедно. Не е изненадващо, че жените се заглеждат по по-млади и външно привлекателни колеги или непознати мъже и, ако мъжът започне да проявява интерес, рискът от изневяра се увеличава няколко пъти, пише Blitz.bg.

Защо една съвременна жена се нуждае от любовник?

Секс

Както казахме, след дълги години брак отношенията със съпруга стават по-приятелски, поддържането на страст и новост е по-трудно, оттам идват всякакви кризи и възможност за кривване от пътя. Ако обаче във всички останали отношения съпругът напълно удовлетворява жената. тя не вижда смисъл да се разделя с него.

Плюсове:

Обикновено мъжете рядко отказват несериозната връзка и атмосферата благоприятства експериментите в леглото.

Минуси:

Временният мъж рядко мисли за вашето удоволствие, просто защото не изпитва дълбоки чувства към вас, целта му е да получи удовлетворение от приятна жена.

Общуване

Дори в сериозните и дългосрочни отношения не винаги има място за разбиране. Често съпрузите нямат общи интереси, а понякога са толкова далеч, че общите теми се намирагт трудно.

В такива случаи жените често присъстват на интересни събития, където е вероятно да срещнат своята сродна душа.

Плюсове:

При този вид отношения сексът не е основното желание – далеч по-важен е емоционалният контакт, след който жената може да реши да прекрати отношенията със съпруга си.

Минуси:

Може да се влюбите и от това да последва грозен развод. Нека вашият интелектуален избраник е готов да поддържа разговорите, но какво ще стане, ако той не се справи с ролята на съпруг?

Виртуален романс

На пръв поглед една онлайн романтика не е вредна. Много жени дори не смятат това за предателство. От една страна, смс-ите, съобщенията в социалните мрежи и снимките в чата трудно ще разбият семейството, тъй като при липса на откровено съдържание е трудно да осъдим съпругата, че изневерява.

Плюсове:

Не се срещате лично, просто флиртувате онлайн, във всеки момент можете да прекъснете тази връзка. Ако искате, можете да изтриете акаунта си и досадният кавалер никога няма да ви намери.

Минуси:

Минусите тук са следствие на плюсовете – не се срещате на живо. Само в редки случаи мъжът напълно оправдава образа, който сте си представяли през цялото това време. По същия начин вие може да не съвпадате с идеалния образ, породен в главата му. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. monica

    Устата ми е пълна със свидетелства, съпругът ми напусна дома за две години в Южна Африка заради турист, където имаше предвид тази проститутка и беше омагьосан от момичето, което съпругът ми отказва да се върне у дома, плача ден и нощ, търсейки кой да ми помогне, прочетох вестник за мощен заклинател, наречен Dr love, и се свързах с водещия на заклинания, за да ми помогне да върна любовника си и той ме помоли да не се притеснявам за това, че боговете, които се борим за мен. Той ми каза до полунощ, когато целият дух е в покой, той ще хвърли заклинание, за да се събере отново любовника ми при мен. и той направи за по-малко от 3 дни, съпругът ми се върна при мен и започна да плаче, че трябва да му простя, толкова съм щастлив за това, което направи този заклинател за мен и съпруга ми, можете също да го достигнете на адрес: lovespelltemple @ gmail .com

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *