Орлетата получиха неочакван бонус от пазарджиклии, 8 играчи на „Славата“ заразени

Орлетата получиха неочакван бонус от „Хебър“, който вчера срази с 3:1 като гост „Локомотив“ /Сф/ в първия мач от кръга във Втора лига. След издънката на железничарите хората на Уорън Фийни стават само на 2 т. зад тях и при успех в понеделник срещу „Кариана“ ще направят удар 2 в 1, като изпреварят червено-черните на второто място в класирането и се доближат на точка от лидера от село Ерден. От обявената програма за кръговете до края на есенния полусезон става ясно, че всичките предстоящи визити на пиринци преди зимната пауза са залегнали за пряко телевизионно излъчване. Това са гостуванията на „Кариана“ /9.ХІ./, на „Септември Сф /23.ХІ./ и на „Струмска слава“ /4.ХІІ./.

Вчера от лагера на радомирци обявиха 11 положителни с коронавирус. От тях обаче футболистите са 8, което автоматично праща в коша молбата на наставника на „Славата“ Владимир Димитров за отлагане на срещата в Добрич срещу „Добруджа“, който също е огнище на Ковид-19, но с по-малко от 10 заразени играчи.

Хебърци хвърлиха бомбата в „Надежда“ с намален състав. В 61-та мин. червения цвят на съдийския картон видя Тодор Чаворски, който преди това на два пъти даде преднина на отбора си в 5-та и 51-та мин. Между попаденията му за домакините вкара Наско Милев в 42-та мин. Макар и с 10 души, пазарджиклии стигнаха до победата с гола на Жак Пехливанов четвърт час преди края, а старшията на гостуващия тим Николай Митов-Жадното изтрещя и нахлу на терена да прегръща своите. Поражението беше първо за локомотивци пред собствена публика от началото на сезона.

Уорън Фийни

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *