Откриха телата на депутат и семейството му

Следователи откриха в района на Москва телата на четири жертви на престъпната общност на бизнесмена Олег Медведев, известен като Шишкан, предава Дарик.

Жертвите са генералният директор на фирма „Племзавод Раменское“, депутатът от Раменския район 53-годишната Татяна Сидорова и семейството й: съпруг, син и сестра. Те са били убити през 2012 г., каза официалният представител на следствието Светлана Петренко.

Телата са намерени в земята на дълбочина четири метра. Съдейки по дупките от куршуми, най-малко двама от четиримата загинали са застреляни в главата. Според разследващи бандата на Шишкан елиминира Сидорова за отказ да прехвърли земя.

Депутатът и членовете на нейното семейство изчезнаха от къщата си в предградията през февруари 2012 г. Личният шофьор Сидоров открил следи от кръв в близост до къщата си и се обадил в полицията.

Заведено е наказателно дело за убийство и отвличане.

Както съобщи медията „Росбалт“, позовавайки се на собствени източници, Сидорови са били бизнес партньори на Медведев – „един от най-влиятелните в престъпните среди на Русия“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *