ПРИЗНАНИЕ СЪС ЗАДНА ДАТА! Струмчанинът Н. Бодуров цапардосал сина на ексхандбалистката на „Пирин“ С. Пеудова-Чорбаджийска, плюел върху него на поразия

Струмчанинът Николай Бодуров цапардосал съотборника си в ЦСКА Божидар Чорбаджийски по времето, когато играеха заедно на „Армията“. За любопитния сблъсък разказва със задна дата шамаросаният младок в червената отбрана, който е син на ексхандбалистката на „Пирин“ Соня Пеудова-Чорбаджийска и родственик по женска линия на помощник-треньора на орлетата Васил Петров. Гнева на своя капитан той предизвикал с лошия си навик да плюе наляво и надясно. Чорбаджийски обяснява, че го прави несъзнателно, защото има тик на лицето, но това не омилостивява „окъпания“ ветеран.

„Неприятната случка се разигра на една тренировка. С Бодура упражнявахме ситуация в наказателното поле. Докато треньорът обясняваше какво да правим при центрирането и кой къде да застане, тиковете ми се появиха и започнах да си плюя наляво и надясно. По някое време усещам как някой ме цапва по врата. Обръщам се и го питам: „Какво правиш, бе, човек?“. А той вика: „Стига си ме плюл, какво ти става, осъзнай се“. Аз продължавам: „Вярно ли те наплюх?“, при което ми отвръща: „Да, бе. Също и онзи ден във вечното дерби срещу „Левски“. Последна минута е, някакво статично положение пред нашата врата и ти ме плюеш“. Идеше ми да потъна в земята. Знам, че е много грозно, виждам го после на видеозаписите. Но не се усещам. Какво да направя, като съм много нервен, чувствителен, преживявам нещата и при напечени обстоятелства започвам да си изкарвам напрежението“, признава Б. Чорбаджийски.

ТОНИ КИРИЛОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *