Росен Желязков и Андон Тодоров се срещнаха с таксиметрови шофьори в Благоевград

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков и независимият кандидат за кмет на Благоевград, подкрепен от ГЕРБ, Андон Тодоров се срещнаха с таксиметрови шофьори в Благоевград. Двамата обсъдиха с тях проблемите в бранша.
„В Благоевград има около 800 таксита и въпреки данъците, които плащаме в общината, на стоянките няма осигурени елементарни условия за елементарни нужди“, коментираха шофьорите. Те поискаха и да не се повишава патентният данък.
„Гарантирам, че ако стана кмет, това няма да се случи. По време на кампанията чувате всякакви обещания, но е важно да отсеете кое от това, което чувате, е реалистично и изпълнимо, и кое не е. Аз не обещавам – гарантирам, че ще реализирам поетите пред вас ангажименти“, сподели Андон Тодоров.
По-късно Росен Желязков и Андон Тодоров заедно с областния координатор на ГЕРБ – Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и областния секретар на партията Даниела Савеклиева се включиха в информационна кампания за пътна безопасност по инициатива на младежката организация.
Благоевградчани и гости на града получиха специално изготвените флаери с полезна информация как да предпазим на пътя себе си и другите, както и светлоотразителни жилетки за деца.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *