Как се печелят пари от спортни залози

Вече повече от 30 години спортните залози са популярна опция за хората, които искат да изкарат допълнителни пари. Залагайки на любимите си спортове, особено на  футболни срещи, играчите се надяват да спечелят бързо и лесно. Съвременните онлайн букмейкъри предлагат изобилие от възможности за залагания – точен резултат, голмайстори, брой корнери, брой жълти картони и т.н. Всичко изглежда толкова лесно и на няколко клика разстояние, но има важни неща, които всеки начинаещ или редовен фен на спортните прогнози трябва да знае.

Играйте трезво и без пристрастия

Ключът към успешните спортни залози е да се отърсите от пристрастията. Бъдете обективни, когато правите прогнози, независимо колко много ви се иска любимият ви отбор да спечели следващия мач. Използвайте информационните ресурси в интернет – футболни прогнози преди мачовете, статистически данни, анализи и коментари от специалисти. Не пропускайте новините около отборите, за да сте наясно с моментната им кондиция, например ако има ключови контузени играчи, наказани състезатели и т.н. Всичко това ще ви даде по-точен поглед върху цялостната картина и ще ви предпази от необмислени прогнози, базирани единствено и само върху емоцията.

Следете коефициентите

Повечето онлайн оператори предлагат различни коефициенти за изхода от даден мач. Това е важно, ако играете с множествени фишове при система от мачове. Изберете букмейкъра, който предлага най-изгодните условия за вас. Обърнете внимание и на лимитите – минималната сума на залога и максималната печалба. Някои букмейкъри са особено щедри, но винаги помнете, че толкова по-висок е коефициентът, толкова по-малка е вероятността за победа. Друг важен фактор са опциите за управление на залога и кеш-аут функцията, ако развоят на срещата не се развива според очакванията ви.

Определете бюджет

Спортните залози са хазартна дейност, затова бъдете изключително внимателни да не залитнете към крайности. Добра превантивна мярка е да определите месечен бюджет за залози. Важно е да не го надвишавате, дори ако това означава да пропуснете една или две седмици. Мислете, че това са пари, които може да си позволите да изгубите. Започнете с малки суми и с течение на времето ще изградите собствена стратегия. Именно наличието на такава стратегия е разликата между спорадичните играчи и хората, които са превърнали спортните залози в свой основен приход, макар и доста рискован.

Опознайте възможностите на букмейкъра

Както е известно, букмейкърите са изключително разнообразни в предложенията, които отправят към своите потребители. Бонусите са сред най-атрактивните им оферти, като тук трябва внимателно да прочетете правилата и условията за превъртането им, както и да сте наясно дали бонусите могат да се изтеглят заедно с печалбите от вашата сметка или не. Изберете платформа, която не просто изглежда добре и работи без проблеми на мобилни устройства, но и която ви осигурява точно това, което търсите.

Фокусирайте се върху един спорт / първенство

Успешните играчи са целенасочени и със сигурност не залагат едновременно на футбол, тенис, водни спортове или Формула 1, например. Затова един от най-важните съвети е да бъдете последователни, като насочите вашето внимание върху конкретен спорт или първенство. С течение на времето познанията ви по въпросната тема ще станат изключително сериозни, а това в бъдеще може да натежи сериозно върху залаганията ви.

 Да, хазартът е неразривно свързан с късмета, но също толкова вярно е, че добрите играчи разполагат с набор от умения, сред които съобразителност, обективност и самоконтрол. Ето защо премереният риск е най-добрата стартова стратегия.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *