След 12 г. начело на Бюрото по труда в Разлог М. Тренчева се пенсионира, става предприемач

След 12 години начело на Дирекция „Бюро по труда“ –  Разлог и 30 години стаж във ведомството директорът Мариана Тренчева се пенсионира. Колегите й я изпратиха със сълзи на очи и  я изненадаха с подарък и букет цветя. Самата тя се разделя с тях с болка и признателност за годините заедно.

„Разделям се с колегите си с чувство на благодарност и задоволство, че сме били толкова време приятели и колеги. Тая най-топли чувства към работодателите и към кметовете на четирите общини, с които сме били партньори през тези години, и съм им благодарна за съвместните усилия и съвместната работа”, каза Мариана Тренчева.

Въпреки че се разделя с работата си, М. Тренчева ще продължи да помага на колегите си, но вече от другата страна – в частния бизнес, където ще работи по европейски проекти и програми. 

„Като свободен предприемач мога да кажа, че ще се опитам да им помагам отново с презентиране на европейските програми и схеми за финансиране и подкрепа на бизнеса“, поясни досегашният директор на Бюрото по труда.

Мариана Тренчева има общ трудов стаж около 38 години. 30 от тях са в Дирекция „Бюро по труда“ – Разлог, където е заемала последователно длъжностите специалист, експерт, началник отдел, а от 2008 година оглавява ведомството.

Като временно изпълняващ длъжността е назначена Теодора Татарска, която е с богат опит, а досега заемаше длъжността началник отдел „Посреднически услуги“.

ЯНА ЙОРДАНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *