Спортист №1 на Гоце Делчев пак изпада от „Армията”

Въжделенията на неврокопския талант Ангел Лясков да направи пробив в ЦСКА удрят на камък засега. Юношата на червените е по-близо до ново преотстъпване, отколкото да намери място в селекцията на Стамен Белчев. Младежкият национал беше представен в лятната селекция на армейците преди последната контрола преди старта на първенството срещу „Монтана“, но шансовете му да остане в Борисовата градина се оценяват като нищожни при конкуренцията по левия фланг на отбраната на Брадли Мазику и Жеферсон. В миналата кампания спортист номер 1 на Гоце Делчев за 2019 г. игра под наем в „Ботев“ /Вр/, откъдето изразяват желание да удължи престоя си при тях и занапред.

По ирония на съдбата 22-годишният Лясков беше засилен под Околчица, след като получи тежка контузия в окото след сблъсък с Даниел Генов в мач срещу врачани. На ст. „Христо Ботев“ той стана основен играч в схемата на вече бившия наставник Сашо Ангелов, но не спира да мечтае за завръщане в родния клуб.

„Искам да играя отново в ЦСКА и да се докажа. Чувствам се отлично във Враца и създадох много приятелства. Имах възможност да натрупам опит в Първа лига с добър отбор. ЦСКА обаче е голям клуб и си остава нещо специално за мен. Уникално е да си част от отбор с традициите и публиката на ЦСКА“, заяви футболистът.

СТОЯН МАНОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *