СТРАШНА НАПАСТ ПЛЪЗНА В ПЕТРИЧ! 10 кърлежа извадиха от тялото 62-г. мъж

Спешите медици поставиха истински рекорд по изваждане на кърлежи от тялото  на петричанин. Той пристигнал с видими два, три забити кърлежа в двата му крака, но лекарите на смяна установили, че не са единствени. Когато започнала процедурата по премахването на кърлежите 62-годишниият мъж ,който е от квартал „Виздол „,признал , че газил в тревите в  близост до площадката за деца.

Имал животни, които извел рано сутринта на паша и слязъл с тях до коритото на река „Луда Мара“. По думите му мястото било в бурени, и най-вероятно от там е прехванал  кърлежите. Вчера лекарите от Спешен център изброиха поне 10 броя, забили се по цялото му тяло.

Петричанинът бе изписан за домашно лечение, след като му бе направена процедура при която всички места, където са били кръвосмучещите са обработени с дезинфекционен разтвор. Жена от петричкото село Скрът пък потърси помощ, след като и прилошало в градината, където отглеждала зеленчуци. Рано сутринта тя е консултирана от спешните медици ,които установили че жената е ухапана от змия.След взетите мерки тя е добре ,казаха още от ФСМЦ-Петрич.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *