Съветите на сексолога: Как да се разгорещите в леглото

Лятото е идеалният сезон да се отдадем на любов и палави еротични приключения с половинката си. Сексологът Емили Морс съветва в портала Led Bible как да направим сексуалния си живот по-ярък и по-интересен, особено в летните месеци, когато обикновено задръжките падат.

Специалистът препоръчва на първо място плуване в морето без дрехи и бански.

„Къпането без дрехи позволява на хората да се чувстват живи“, каза тя.
На второ място, сексологът съветва да опитате да правите секс на открито. Тя обясни, че смяната на обстановката може да „направи чудеса“, най-важното е обаче да не привличате вниманието на никого, пише Rozali.com.

Морс посочи и ключов въпрос, който трябва да бъде зададен на партньора, за да се получи перфектен секс.

Както каза специалистът, тази фраза звучи просто така: „Харесва ли ти това?“ Според Морс това е „едно от най-горещите неща“ и „ключът към сексуалния успех“, тъй като позволява на партньора да обясни дали харесва вашите действия, а също така му дава възможност да каже как можете да ги подобрите.

Експертът обясни, че някои хора смятат, че партньорът им интуитивно разбира техните сексуални желания, но това не винаги е така. Ако му кажете, че прави нещо правилно, това ще доведе до повече удоволствие, ще задълбочи връзката и ще подобри комуникацията в други области на живота.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *