Съперникът на благоевградчани уреди единия левскар и нигерийски защитник, готви подарък на патерици за ЧРД на наставника В. Войнов

Съботният съперник на орлетата „Локомотив“ /Пд/ уреди единия от двамата желани левскари, който обаче няма да пътува за Благоевград. Амаду Сукуна вече е наш играч. Започва подготовка с нас от понеделник, отписа тъмнокожия французин за двубоя на стадион „Христо Ботев“ старшията Воин Войнов.
На линия е нигерийският десен защитник Мохамед Муса, който идва на Лаута под наем. Във визитката му фигурират световна титла през 2013 г. с националния тим до 17 г. на родината му, на който е капитан. В Европа 21-годишният бранител е играл за „Железничар“ /Сараево/ и турския „Истанбул Башакшекир“.
Проблемните в състава на смърфовете са двама от легионерите от чужбина – Пауло Серджо и Марк Бедиме. Те ще бъда подложени на тестове, преди треньорският щаб да прецени дали да ги качи в автобуса. Здрав, но уморен се завърна под тепетата таджикът Парвизджон Умарбаев. Халфът изигра пълни 90 минути в квалификацията за купата на Азия срещу Непал във вторник, спечелена с 2:1 на стадиона в Катманду.
Подопечните на В. Войнов му готвят подарък на патерици за 65-ия рожден ден, който беше вчера – победа срещу ОФК „Пирин“. Специалистът обаче ги предупреди, че ги чака тежко изпитание. „Не делим противниците на по-слаби и по-силни. Всички мачове са важни и трудни. Домакините разчитат много на своята публика и се представиха много добре в миналата среща с „Лудогорец“, обобщи очакванията си рожденикът.
МАРТИН СТОЙЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *