Физкултурник и начална учителка от II ОУ “Д. Благоев” уловиха 5 канадски щуки в навечерието на 37 г. от сватбата си

Физкултурникът в благоевградското II ОУ “Д. Благоев” Венци Георгиев и неговата съпруга Вера Георгиева, която е начална учителка в същото училище, наловиха 5 канадски щуки в наверието на 37-годишнината от сватбата си. Слуката споходи българското семейство на водоем в Калгари /Кан/, където гостуват на своята дъщеря и се радват на двамата си внуци. Вкусният хищник изчака търпеливо във фризера, преди да бъде поднесен на трапезата за важната дата, която нашенци отпразнуваха на североамериканска земя.
Старши риболовец на въдичарската атака зад Океана бе бившият футболист на “Академик” /Сф/ В. Георгиев, а като перфектен калфа се отличи нежната му половинка В. Георгиева, която не за първи път хваща рибарски такъми.
“Ловихме без специален стоманен повод, направо на основната линия, заради това много от щуките прегризваха влакното и се откачаха, но хванахме достатъчно. Удоволствието от такова изживяване е страхотно. Не може обаче да се сравни с компанията на най-близките хора, които посещаваме веднъж годишно в Канада”, коментира В. Георгиева.
ИВАН ДЕЛЧЕВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *