ХОРОСКОП ЗА 24 ФЕВРУАРИ

ОВЕН

За повечето от вас понеделник е пълен с късмет – професионалният ден е положителен, делата ви ще се движат достатъчно бързо, имате възможност за финансови придобивки. Онези от знака, които са заети с бизнес, ще пътуват днес, не контактувайте с ваши партньори, защото е вероятно да възникне спор.

ТЕЛЕЦ

Не по-лош е денят и за вас. Засилени са творческите ви възможности, те водят до положителна професионална изява. При обществените ви контакти се делите на две – при някои ще протичат много добре, при други ще възникнат конфликти, тук разчитайте на дипломатичност и гъвкавост.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте особено активни, ще имате множество успешни срещи. На работното си място отбягвайте конфликтите и стойте на заден план. Неприятности може да очаквате при работа с администрации и институции, в много случаи причината ще е липса на документ или объркан текст в него. Мнозина от знака са пред промяна във финансово отношение.

РАК

В известна степен сте затормозени днес и делата ви не спорят – причината е у вас. Активизирайте се още сега и действайте пряко по задачите си, без значение дали са лични или професионални. Ще имате успехи в срещите по въпроси, свързани с финанси. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия.

ЛЪВ

Понеделник носи на Лъвовете прекрасни възможности за реализация по всички делови въпроси. Съществува напрежение във финансовата сфера, но не се опасявайте от неуспех. Ще ви се наложи да туширате и известни домашни разногласия. Ако се заемете с нещо, гледайте да го свършите докрай, не е сигурно дали ще успеете през следващите дни.

ДЕВА

Няма от какво да се опасявате в деловия живот, но натрупаните неприятности ще ви държат нащрек. Творческият ви подход към работата е достатъчна гаранция за успешния им завършек. Възможни са провалени срещи не по ваша вина. Няма да срещнете пречки при административна дейност, късметът ви помага.

ВЕЗНИ

В понеделник сте в две основни групи – едните ще са твърде дръзки, за което нерядко ще ви помогнат и приятели, докато другите са внимателни и изпълнителни в работата си. Промени в службата ще има за всички, внимавайте спрямо преките си шефове. В контакти с високостоящи хора можете да постигнете успех по интересуващите ви въпроси. Печалби от пътуване.

СКОРПИОН

Началото на седмицата не започва добре за Скорпион. На някои е поразклатено здравословното състояние, а здравите ще са силно разгневени по някакав повод, най-често свързан с дома. Професионалната изява на повечето ще е положителна.

СТРЕЛЕЦ

На много от вас не е ясно как да планират деня си и нищо чудно да го провалят. Най-малкото отклонение от активния делови стил ще ви тласне в друга посока и ще се откажете да продължите напред. Това е напълно противоположно на това, което ви трябва за постигане на успех. Синхронизирайте действията си в понеделник с обстановката около вас, за да постигнете възможно най-много.

КОЗИРОГ

В понеделник имате прекрасни възможности да организирате сдружение или да намерите подходящ път за реализиране на делови намерения. При някои тази реализация ще се извърши чрез пътуване, от което ще имате прилични печалби. Добър ден за бизнесмените, можете да направите значителна крачка за повишаване на сътрудничеството или разширяване на основната ви дейност.

ВОДОЛЕЙ

Денят носи добри приходи за тези от вас, които днес са заети с административни или обществени задължения. На работното място бъдете по-сдържани и стриктно изпълнявайте задачите си. Всяко разсейване ще ви коства повече усилия за справяне. Онези, които работят с режещи инструменти, да са особено внимателни. Мнозина ще се опитат да решат домашните си проблеми с един „удар“, но това сега не е възможно.

РИБИ

От известно време мнозина са подложени на трансформация на духовно ниво. Това няма да навреди на деловите ви занимания, по-скоро ще помогне. Възможностите ви са почти неограничени, придружени от огромен късмет, а това говори за печалби и придобивки. Засега те са само в работата ви, дори да възникнат непредвидени неприятни ситуации в службата, ще имате признанието на работодателите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *