ХОРОСКОП ЗА 30 СЕПТЕМВРИ

ОВЕН

Днес сте превъзбудени, импулсивни и трудно се контролирате. В много случаи това ще пречи на правилната ви преценка и действията в делови и личен аспект. Точно днес не изяснявайте отношенията си с любовния партньор, защото е възможно да предизвикате промяна на нещата във ваша вреда.

ТЕЛЕЦ

В понеделник Телците се чувстват неособено комфортно. Имате достатъчно сили и способности да се справите с проблемите на деня, но отчитате обективна невъзможност да ги преодолеете. Днес ще имате успех в контактите и сделките при подписване на договор, чийто резултат ще получите в края на седмицата.

БЛИЗНАЦИ

Вашата свръхвъзбудимост ви прави излишно решителни днес. Ще имате успех в осъществяване на желанията си, но помислете добре, преди да извършите или кажете нещо, свързано с бъдещото ви развитие. Бъдете мислещи, а не импулсивни хора. По ваша вина у дома може да възникне огромно напрежение.

РАК

Днес Раците имат шанс да направят крачка към щастието си, но стремежът ви към лична изява не бива да остава “дълбока резерва”. Необмислените и прибързани действия само могат да намалят възможностите ви. Известни колебания и самозаблуди можете лесно да избегнете с помощта на приятелски съвет.

ЛЪВ

В началото на седмицата не всички от Лъв са в състояние да работят активно заради лека физическа отпадналост или някои проблеми, които изцяло ангажират съзнанието ви. Би било добре да превъзмогнете всичко и да се мобилизирате за активни делови действия, без да се страхувате от евентуален неуспех.

ДЕВА

В понеделник изплуват ваши делови притеснения, които в повечето случаи са излишни. Тревогите ви са свързани с финанси и спекулации с неблагоприятно развитие, но не те са приоритетите ви за деня. Далеч по-реалистичен и положителен ефект за вашето бъдеще имат идеите ви, можете незабавно да започнете работа за реализирането им.

ВЕЗНИ

Амбициозно започват Везните деня и успехът им няма да закъснее, ако са последователни и настойчиви. Известни неблагополучия ще възникнат при контактите ви в службата, но не се затваряйте в себе си, тъй като възможностите ви за изява зависят единствено от вашите усилия. Успехи в професионалната сфера.

СКОРПИОН

Важен ден е понеделник и за Скорпионите. За осъществяване на деловите си намерения ще използвате любимата си тактика – изчакването и мимолетното отдалечаване от проблемите, което умеете да внушавате на околните. Някои ще се сблъскат с нелеки професионални трудности, но могат да ги преодолеят с приятелска помощ.

СТРЕЛЕЦ

В началото на работната седмица сте изправени пред нов избор и мнозина ще са объркани. Независимо от личните ви усещания до момента, по-важна е деловата активност, която при всяко положение ще ви изведе на желаните позиции. Засилете днес обществените си контакти. Бъдете компромисни у дома.

КОЗИРОГ

Мнозина Козирози са предизвикателно настроени и имат намерение агресивно да си пробият път напред. Разумът ви трябва да надделее, ще преодолеете пречките не само със сила, но и с доста ловкост, което гарантира успеха ви. Опит за противопоставяне очаквайте от жена в службата, но намесата й е незначителна, все пак засега я избягвайте.

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеите се чувствате самотни и затруднени в действията си. Преодолейте го. Проявете настъпателност в обществените си контакти, което ще се окаже полезно в края на седмицата. Убедете се сами в необходимостта от съгласие с околните и следвайте тази линия. Тя ще ви донесе нови успехи. Изгодни предложения ще получат някои от вас и може да се стигне до договориране.

РИБИ

Успешно се развиват днес вашите финансови дела. Едновременно с това не е изключено да получите предложения за нова работа или някакъв ангажимент. Дори да сте притеснени, бъдете максимално активни сега. Цялата седмица ще е време за възход в деловия ви живот, особено петък. Голяма помощ ще ви окаже по-възрастен човек. В емоционалната сфера изпъкват приятни преживявания и повечето от вас ще се чувстват удовлетворени. Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *