ХОРОСКОП ЗА 7 АВГУСТ

ОВЕН

В петък при Овните се наблюдава изтощение и дори малко пораженческо настроение. Сблъскали сте се с обиди, разочарования и загуби. Това обуславя и състоянието ви днес. Като професионален петък е напрегнат и неприятен, внимавайте в отношенията си с шефовете. За финансите също сте притеснени поради неясните перспективи.

ТЕЛЕЦ

Нервен ден, като на мнозина от Телци може да се предостави случай да променят живота си или някакъв негов аспект. Много важно е да не се поддавате на емоции, да съхраните спокойствието на ума и навреме да вземете вярното решение. Своевременните действия и вярното поведение са единствените предпоставки за надеждна защита.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаци петък е радостен, но с препоръка да не се поддават на емоции. Поради възникване на внезапна ситуация не са изключени непредвидени харчове, но е възможно неочаквано и да получите пари в службата. Петък е труден и неприятен за бизнесмените в съдружен бизнес.

РАК

Внезапна ситуация от домашен характер засяга финансите ви. Въпреки че петък е много емоционален, ще съумеете да не дадете израз на усещанията си и денят в повечето случаи е благоприятен. Неприятности в службата вследствие от обидното отношение на съюзили се спрямо вас хора.

ЛЪВ

Хубав е петък и носи успехи за създаване на обществени връзки, съюзи и договорни отношения. Приятелството също не е за пренебрегване и някои от Лъв ще акцентират в тази насока. Неприятно обаче ще се чувствате на работното място.

ДЕВА

Денят е тежък и проблематичен, като не са изключени обиди и огорчения спрямо вас. Петък е напрегнат и психически натоварен ден за Девите. Много важно е да овладявате настроението си днес и по никакъв начин да не си позволявате превес на емоциите и излишни харчове. Някои от вас ще се събират с приятели или близки в дома си. Реализацията на плановете при бизнесмените зависи от личност с влияние и възможности.

ВЕЗНИ

За Везните петък е един добър ден. Благородството и доброжелателното ви отношение към околните са основните ви принципи за петък. Ще се радвате от неочакваното развитие на финансовите дела и изненадващото получаване на пари е валидно за мнозина. Бизнесмените е добре да бъдат предпазливи и изчакващи.

СКОРПИОН

Бизнес представителите от Скорпион имат един изключително емоционален ден, граничещ с еуфория. Едно подобно поведение от ваша страна е много погрешно и предупрежденията за внимание и предпазливост са най-вече насочени към вас. По финансови въпроси действайте в съдружие с някого.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците могат да претърпят разочарование относно заплащане. Относно парите едва ли сте във възторг от развитието на обстоятелствата, но има тенденции за разведряване, и то най-вече по служебна линия. За вас са забранени емоциите, най-предпазливи бъдете спрямо предложение от професионален характер. Предстои ви довършителна работа на място, което предстои да бъде посетено. Стегнете се и приключете ангажимента си!

КОЗИРОГ

Зле се чувстват Козирозите в петък поради преумора или пренапрежение. Денят ще ви поднесе емоции или изненади и в повечето случаи те са положителни. Изключение прави домашната обстановка, където мнозина от вас ще бъдат огорчени по някакъв повод. Служебният ден в много отношения може да се яви като печеливш. Спокойно можете да си поискате увеличение на трудовото си възнаграждение.

ВОДОЛЕЙ

Приятен ден, който може да ви подведе в заблуждения. В петък Водолеите не са застраховани от грешки, тъй че не действайте и не мислете емоционално. Хубави предпоставки за любов, но известна доза мнителност би попречила за благоприятното развитие. Дайте воля на емоциите си, споделете ги с любимия човек. Действайте своевременно по професионални въпроси, които не търпят отлагане.

РИБИ

Риби, аспектите в петък са благоприятни, стига да успеете да се възползвате. Грешите относно въпроси от домашен характер и даже някои от вас са предразположени към мании. Внимавайте, само ще отровите деня си. Не са изключени силни семейни емоции. Излизат финансови разочарования, които излишно подклаждате. И така ще се стигне в разрив на бизнес взаимоотношенията.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *