Ценоразпис на родните звезди

И това лято ще се окаже най-доходоносно за Преслава и Галена.

Фолк певиците, които са в открита война вече близо година, отново се конкурират по брой участия и хонорар.

Преслава и Галена си остават топ имената в Пайнер и графикът им за лятото е запълнен с по 20 участиямесечно! Мизата им е средно по 10 бона, което прави по 200 хиляди на месец от едната певица. Още преди септември да е дошъл, двете изпълнителки ще са прилапали чисто по половин милион. А и Митко Пайнера ще остане предоволен!

Освен Преслава и Галена, Емилия и Джена също се радват на небивал интерес към личността и творчеството си. причината е, че доскоро бяха в отпуск по майчинство и феновете им още не могат да им се нарадват. Те излизат на сцената на дискотеките срещу 6 бона и също ще си докарат доста прилична сума, докато някои други си почиват и само пръскат пачки наляво-надясно, пише „Телеграф“.

Една такава е Райна. Напоследък тя въобще не си дава зор да подбутне напред кариерата си, която е тръгнала по нанадолното и връщане май няма. Вместо това, тя за пети път посещава любимия си замък в Швейцария само в рамките на няколко месеца.

Е, между другото ще направи десетина участия за летния сезон, но по-добре да си мълчи за това факт, че си е направо срамно! Анелия и ДесиСлава също са сред първенците на „Пайнер“.

След мега успеха на хита си „Дай ми още“, Анелия не може да смогва да приема всички отправени към нея покани и понякога има по две участия на вечер. Така прибира 12 бона само за няколко часа.

ДесиСлава дръпна напред с участието си и победата в „Като две капки вода“ и сега жъне плодовете на успеха си. Жалко, че бременността ще провали всичко…

Колкото и да са оборотни фолк певиците, обаче, нито една не може да се сравнява с Криско!

Хитмейкътът се изявява като типичен габровец, който не дели своя дял с никого. Така той се подписва срещу 10 бона на участие и цялата сума отива директно в неговия джоб, защото „сам си е рекърдс“.

Талев също има по 15-20 участия месечно. На фона на тях той ще участва и в българо-македонското турне“One love“.

Май-май и Лили Иванова няма да забогатее толкова, колкото изпълнителя на „Базука“ през това лято. Естрадната прима реши да заложи на концертна обиколна из страната с финал на „Аполония“ в Созопол.

Заради подготовката около турнето тя отказва всякакви други участия, освен ако не са срещу рекорден хонорар, разбира се.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

  1. бай Ставри, от Бобовдолския

    Това тарифата им да ги праскат вечер ли е? Криско и той е обърнал резбата, а?

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *