Яйца в питка

Необходими продукти:

6 питки

120 г шунка

6 яйца

90 г масло

1 кисела краставица

3 с.л. майонеза

3 с.л. прясно мляко

черен пипер на вкус

1 ч.л. горчица

зелени подправи на вкус

Начин на приготвяне:

Отрежете горната част на питката, като похлупаче. Нарежете на ситно шунката и краставицата. Смесете майонезата и горчицата. Издълбайте внимателно питката, сложете по малко мляко, сложете от плънката, майонезения сос, чукнете по едно яйце и запечете за около 10 минути. Поръсете със зелени подправки по желание сервирайте.



Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *