Папараци предлагат тайна снимка на Шумахер за 1 милион евро

Според немската преса папараци са поискали 1 милион евро за тайно направена снимка на Михаел Шумахер в дома му в Швейцария. Телевизионната компания RTL, позовавайки се на свои източници от прокуратурата на град Офенбург, потвърди, че в тази връзка вече е започнало разследване, тъй като подобна снимка се явява грубо навлизане в частния живот на световния шампион. В документите било записано: „Неустановено лице е предложило на редакции на печатни издания тайно направени снимки на Михаел Шумахер срещу крупна сума пари”.

Мениджърът на седемкратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер Сабине Кем заяви отново, че здравето на клиента ? не е тема за всеобщо разгласяване. Тя бе принудена в събота да излезе с обръщение към медиите.

„Позицията на семейство Шумахер остава непроменена – темата за неговото здраве остава закрита за обществеността. На този етап няма да правим никакви коментари по темата. Даваме си сметка, че има хора, които не разбират нашата позиция, но такова бе желанието на самия Михаел – да скрие частния си живот от целия свят. Затова и в бъдеще ще продължим да спазваме това.

Когато Михаел караше и бе публична личност – дори тогава никой не успя да проникне в частния му живот. Така ще бъде и сега. Благодарим на всички фенове на Шумахер за търпението и уважението към техния кумир” – декларира Кем, която и пред австрийския Motorsport-Magazin потвърди, че са подали оплакване до прокуратурата .

На 29 декември ще се навършат три години, откакто Мохаел Шумахер получи травма на главата по време на ски-занимания във френските Алпи, след която изпадна в кома.btv

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *