КОЙ НАСЛЕДЯВА ИМПЕРИЯТА НА ГЛАВНИЯ! Ето го племенникът на Георги Илиев

Племенникът на Георги и Васил Илиеви направи истински фурор в интернет. Снимка на сестрата на братя Илиеви – Мариана, със сина й събра стотици харесвания само за часове.
Интересът към двамата е продиктуван от факта, че родителите на кръстения на вуйчо си Георги малчуган го пазят от публичност. Самата Мариана също не обича да бъде снимана и още по-малко да дава интервюта и обикновено нейни кадри се появяват само около помените за двамата й братя, пише България днес. Обикновено именно тя се занимава с подготовката на траурните церемонии. В повечето случаи е една от малкото жени, които се появяват около гробовете на Васил и Жоро, докато край тях се събират, за да ги почетат с уиски и вино здрави мъжаги, прехвърлили средната възраст, традиционно облечени в черни дрехи.
„В едно широко сърце туптят още две“, бе текстът към снимката, която предизвика такъв интерес. От кадъра се вижда, че малкият Георги направо е „одрал“ кожата на Жоро Илиев. Той е роден от любовта на майка му Мариана и сина на известния кюстендилски лекар и политик д-р Сашо Котев, като двамата живеят на семейни начала близо 15 години.
Близки до семейството разказват, че малчуганът бил изключително будно дете и отсега показвал характер, заради което още повече приличал на Главния. Те твърдят, че родителите отсега били готови да направят всичко, каквото трябва, за да получи Георги добро образование. Не било ясно дали ще го насочат по определен път в живота, но не липсвали мечти Георги един ден да влезе в политиката подобно на дядо си. Рентгенологът д-р Сашо Котев близо две десетилетия бе общински съветник. Той бе един от хората, които възродиха Демократическата партия в Кюстендил и доста време бе неин председател, а в местния парламент бе представител на СДС. Въпреки това малко преди да падне правителството на Пламен Орешарски, в Кюстендил се заговори, че има топла връзка между него и БСП и по-конкретно с Мая Манолова. Причината бе, че точно преди оставката на кабинета през лятото на 2014 г. д-р Котев бе избран за шеф на Регионалната здравноосигурителна каса в Кюстендил.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *