Нещо ужасно се случи с наша фолк дива, вижте шокиращите снимки

Нещо ужасяващо се е случило с бившата фолк певица Джорджиа.

Силиконката изглежда така, сякаш страда от тежка форма на анорексия и единствено вариантът това да е фотошоп ни успокоява. Смуглата красавица е на екзотична почивка на Малдивите, откъдето залива социалната мрежа със снимки.

Една от тях буквално ни остави без думи и предизвика вълна от коментари и въпроси. Защо е толкова слаба Джорджиа? От анорексия ли страда? Има ли въобще ребра?

На фотоса бившата изгора на Кирчо Руския позира като русалка, полегнала върху лазурните плажове на Малдивите. На снимката Джорджиа е болезнено слаба – с кльощави ръце и талия, по-малка от педя.

Подобни пропорции на тялото са възможни само в три варианта – страда от анорексия, махнала си е ребра или е използвала фотошопа, пише ХотАрена.

Припомняме, че Джорджиа имаше връзка с авера на Таки – Кирил Киров, по-известен като Кирчо Руския, от когото има дете. След като се разделиха, бившата певица започна системно да го напада, обвинявайки го в изневери и физически тормоз.

Дали драмите с Руския са я докарали до този вид и докъде ще стигне Джорджиа с диетите? Тези въпроси остават без отговор.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *