СЛЕД 10 ГОДИНИ! Отличничка на ЮЗУ събра на купон бившите си съученици от ІV ОУ „Димчо Дебелянов“ в Благоевград

Незабравима среща с много емоции си организираха бивши съученици от Четвърто ОУ „Димчо Дебелянов“ в Благоевград. Порасналите момичета и момчета от класа на началния учител Ели Димова и класния ръководител Катя Попова се събраха отново 10 години след завършването на седми клас в основното училище. Инициативата за събитието бе на Искра Стоянова, отличник на Югозападния университет в Благоевград, която събра на празнична трапеза в благоевградски ресторант връстниците си.

С много вълнение бившите съученици си спомниха за отминалите ученически дни, изпълнени с много забавления, изпитания и радости. Сред присъстващите на срещата бяха възпитаници на престижни университети в страната и чужбина, сред тях синът на личния лекар д-р Илияна Илиева – Благовест Димитров, дъщерята на медицинската сестра от кардиоинвазивната лаборатория Йорданка – Вероника Давидкова, и приятелите им от детинство в кв. „Грамада“ Симеон Цонев и бъдещия архитект Радослав Тодоров.

Съучениците вдигнаха наздравици за постигнатите успехи в учението и живота и се веселиха от сърце, а на раздяла си пожелаха още срещи през следващите години.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *