Нов портиер следи за пропускателния режим в сградата на общината, входът за граждани само с лична карта, кметът К. Котев с нов секретар

От няколко дни нов портиер следи за пропускателния режим в сградата на община Сандански. Темелко Темелков зае мястото на освободения от длъжност Илия Кулов на входа на общината. Гражданите влизат в общинската сграда, след като представят лична карта, след това получават служебна бележка за съответния общински служител, при когото отиват.

Записването за приемния ден на кмета на общината Кирил Котев става от портиера. В случай че часовете за прием са заети, гражданите се насочват за друга дата. Приемният ден на кмета Кирил Котев е в понеделник от 9.30 до 12.00 ч.

Част от гражданите на общината приемат положително нововъведението на градоначалника Котев, други са против. Санданчанинът Стоян Николов заяви, че е против новия пропускателен режим. „Това не е полицейско управление, за да влизаме в общинския център със служебни бележки и срещу лична карта. Достъпът до общинските служители трябва да е неограничен”, заяви Николов.

Други пък приемат иновацията като нещо добро и положително, но са против при всяко влизане да представят документ за самоличност. Сред тях е и Илинка Иванова, председател на пенсионерски клуб в Сандански.

От няколко дни кметът Кирил Котев е и с нов секретар – Мерилин Герова. Досега тази длъжност се съвместяваше от Мария Гогова, която е и секретар на местната Комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *