Техника за привличане на чудеса! ПРОБВАЙ И ТИ!

Тази техника ще ти помогне да се настроиш за позитивните събития и да привлечеш в живота си истински чудеса.

Всяка сутрин, след събуждане (преди още добре да си се разсънила), започни да повтаряш наум (ако имаш възможност – и на глас) следната фраза:

„Днес с мен ще се случи нещо прекрасно!!!” – минимум 6 пъти 

След известно време действително ще забележиш, че в живота ти ще започнат да се случват много повече хубави неща отпреди. Важното е, обаче, да успяваш да ги  забелязваш! А още по-важно е да ги записваш – това ще е перфектният вариант. Какво толкова – вечер, вместо да се взираш в поредната боза по TV-то, отдели 10-15 минути и запиши всичко добро, което ти се е случило през деня. Отначало нещата ще вървят бавно, със „скърцане”, докато се „завърти колелото”. Защото ни е много по-трудно да забелязваме хубавите неща (или ги смятаме в реда на нещата, или просто сме свикнали вече с тях). С всеки изминал ден, твоят списък ще нараства. И то – задължително!

Позитивните промени винаги започват с малкото и постепенно набират скорост. Днес някой ни пропуска да минем пред него, нищо, че сме на “Stop”, утре ни се усмихва случаен минувач, след месец ни вдигат заплатата… Важното е да забелязваме и да благодарим на Вселената за всичко хубаво.

А сега искам да отправя едно важно предупреждение. След като сме взели твърдо решение животът ни да следва вече друг ритъм – на позитива, понякога могат да започнат да ни се случват неприятни неща. Най-често това е свързано с проверката, която ни прави света – доколко човек е готов да промени живота си и няма ли да се огъне пред първото препятствие. С две думи: „А бе я да те видя аз колко си позитивен и ще можеш ли „от лимона да направиш лимонада””?

Изобщо да не ти пука. Просто си кажи: „Аха, върви проверка”… и се усмихни. А как иначе – щом са започнали да те проверяват от Вселенската канцелария, значи са забелязали промените в теб и скоро очаквай нещата да потръгнат, че и да се затичат дори ;).

Източник:katyabogdanova.com

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *