Мъж спря на бензиностанция да зареди, съпругата му спеше…но секунди по-късно с нея се случи неочакваното

Разсеян аржентинец е забравил съпругата си на бензиностанция в Бразилия и е изминал близо 100 километра с автомобила си, преди да осъзнае пропуска си, пише в. „Дейли стар“.

Благодарение на навременната реакция на служители на бензиностанцията и намесата на полицията необичайният инцидент е завършил благополучно.

40-годишната жена, чието име не се споменава, спяла на задната седалка, когато съпругът й спрял да зареди на бензиностанция по обратния път към Аржентина след почивка в Бразилия. След като платил, мъжът се отправил към тоалетната. През това време благоверната му се събудила и слязла от автомобила, за да си купи бисквити от бензиностанцията. Потегляйки отново на път, нито съпругът й, нито 14-годишният й син, който се забавлявал с мобилния си телефон на седалката до баща си, разбрали, че тя е извън возилото.

Баща и син пътували около час и изминали близо 100 километра, преди да осъзнаят какво се е случило.

Същевременно забравената съпруга и майка, оставена без мобилен телефон, пари и документи, изпаднала в паника и се наложило персоналът на бензиностанцията да се обади на пътна полиция. Служителите на реда своевременно сигнализирали контролните пунктове по пътя.

Когато забравената съпруга най-после се събрала с мъжа си, идентифициран само като Валтер, върху него се стоварил целият й словесен гняв. Жената освен това не пропуснала да тресне вратата на автомобила, както и да срита семейното возило.

„Тя беше много ядосана, когато установи, че съпругът и синът й са я забравили и се наложи да й се притечем на помощ. Когато те се върнаха, жената започна да крещи по мъжа си и да се възмущава, че му е отнело толкова време, за да разбере, че тя не е в автомобила“, разказва служител на пътна полиция.

Местен журналист, присъствал на разигралата се сцена, допълва, че мъжът много се е засрамил от случката.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *