10 признака, че сте Бай Ганьо

1. Казвате “Опа” вместо “съжалявам”

Блъскате се в непознат, стъпвате му на крака – ”Опа!”. Отваряте бутилка шампанско и тапата удря най-добрия ви приятел в челото – ”Опа!” Изгаряте вечерята и гасите кухнята с пожарогасител – “Опа!” Може и да не съществува такава дума в речника, но “Опа” е много по-лесно и по-бързо да се каже, отколкото сложната българска дума “съжалявам”.

2. Знаете как да се пререждате на опашки

Времето ви е ценно. Защо да го губите? Чакането е за хора, които няма какво да правят. А вие в това време може да промените света, като откриете лекарство срещу рак например. Или пък да направите най-голямата сделка на живота си. Кой знае? А и това не е истинска опашка, никой не знае кой е последен и дори да ги прередите, те няма да забележат.

3. Можете да поправяте “неща”

Счупен хладилник? Няма проблем. Имате проблем с вашите съседи, които пушат в асансьора? Оставяте им гневна забележка и им казвате къде да си ги “угасят”. Страничното огледало на колата е счупено? Залепяте го с помощта на парче дърво и готово.

4. Имате много черни дрехи в гардероба и не ги пазите за погребения

Черното си отива със всичко, защо да си правите труда да съчетавате други цветове. Освен това, черното ви прави секси, сериозни, стилни. Харесвате го.

5. Имате минимум една история за това как са ви хванали да пътувате без билет

Може да си позволите да си купите билет за обществения транспорт, но е по-забавно да го ударите на театър, да се преструвате или че не говорите български, че сте заспали, или пък току що са ви ограбили. Животът е театър. Е, ако получите ритник и ви изхвърлят като мръсно коте – голяма работа!

6. Вие имате повече, отколкото можете да си позволите

Вие сте истински майстор на мистериозно умение, което е в разрез с всякаква математическата логика – харчите повече, отколкото печелите. Вашата месечна заплата е по-малка, отколкото дизайнерската ризата, с коя сте в момента. Притежавате най-новия смартфон, лаптоп и телевизор, които са на пазара. Обичате и заведенията. Особено кафенетата. Няколко писма на бюрото ви ви заплашват със съдия-изпълнител, но никога не сте ги получили, никога не сте ги виждали и те не съществуват до доказване на противното.

7. Знаете, какво не ви харесва

Имате готов лист с това, което не одобрявате или не харесвате, когато ви попитат за мнението ви по някаква тема. Можете лесно да кажете с какъв партньор никога не бихте живели, каква музика не искате да слушате, кои знаменитости са бездарници и какво не е наред с този филм. Дори когато гласувате, вие гласувате за най-големия конкурент на тези, които не искате да спечелят.

8. Вие сте експерт във всички области. Няма съмнение в това

Може и да не сте го направили все още, но знаете как се строи къща, как се създава бизнес за милиони, как се лекува ракът, кой управлява света и кой трябва да играе в националния отбор. Генетично вие сте голям мислител. Вашият мозък е най-големият ви актив и сте достатъчно отговорни, за да споделяте своя опит и да кажете на другите как да живеят и да си вършат работата.

9. Можете да живеете с родителите си, дори и след като се ожените

Защо да готвите, чистите, да се перете, като мама може да се погрижи за всичко. Вашето гнездо е твърде удобно и сте достатъчно умен, за да се възползвате максимално от него. Вие не може да си позволите да плащате наем, има по-важни разходи като цигари, алкохол и нощни клубове. И ако родителите ви ви чуят, че правите секс в другата стая – вие сте ги чували също!

10. Винаги ще обичате вашата родна страна

Корупция, бедност, счупени тротоари, слаба икономика – България има много проблеми, но всеки истински българин обича и се хвали със страната си, с красивата си природа, с богатите традиции, древен народ, вкусна храна и дълга история. Особено ако живеете в чужбина, вие винаги ще жадувате да вдигнете тост с чаша ракия за Черното море или величествените Родопи.actualno.com

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *