ХОРОСКОП ЗА 23 ЯНУАРИ

ОВЕН
В събота много от вас ще търсят разрешение на проблемите, които често се превръщат в тягостен товар. Притесненията не могат да доведат един Овен до отчаяние. Единственият път е да потърсите чужда помощ, която ще ви извади от временните затруднения и ще постигнете успех.

ТЕЛЕЦ

Телците са доста разконцентрирани в стремежа си да намерят средния път между промяната и застоя. Не умувайте, а действайте енергично в посока на промяната. Тя винаги тонизира и води до нови стремежи и реализации. Отърсете се от противоречията, които затормозяват психиката ви.

БЛИЗНАЦИ
Две са основните ви усещания, които ги държат под напрежение. Някои са потиснати от тежестта на все още невзето делово решение, поради неизяснени обстоятелства, други потискат радостното си усещане за предстояща промяна в социален смисъл. Не захвърляйте поетите отговорности.

РАК
Раците са в добро настроение днес и са изпълнени с радостни чувства. Едновременно с тази емоционална освободеност при вас нарастват решимостта и желанието да демонстрирате непреклонна воля по проблемите, които имате да решавате. Нека това желание да бъде трайно за вас.

ЛЪВ
„Бойната готовност“, в която се намирате, е достатъчно доказателство за решението ви на всяка цена да победите. Успокойте се, никой няма да дръзне да ви притесни сега. При засилена делова дейност ще имате добри възможности да покажете присъствието си. Коварство от страна на неприятели.

ДЕВА
В събота Девите са напрегнати, това им състояние се дължи на усещането за самота и изоставеност, но това съвсем не е така. Имате приятели, които никога няма да ви изоставят, в скоро време ще бъдат причина за голямата ви радост. Направете нещо за жизнения си тонус.

ВЕЗНИ
Ден на спокойствие, приятни емоции и добро самочувствие. В събота бизнесмените са притеснени, тъй като са налице противоречия със съдружници и партньори. Положението ви не изглежда добро, но няма от какво да се притеснявате. Решението на въпросите ще бъде възможно най-доброто.

СКОРПИОН
Много изпитания преминахте вие и бяхте подложени на големи натоварвания, но успяхте да преодолеете трудностите и сега се радвате на заслужени постижения. Спокойна е събота и ви предразполага към приятелство и любов. Привлекателни и приветливи, вие ще получите много ласки.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрелците ги очакват големи преживявания. За някои тази събота е щастлива, за други – ден на самота и изоставеност. Каквито и да са желанията ви и емоционалната окраска, отделете повече време за себе си. Отстранете притесненията си, те ще се заменят с удовлетворение. Направете всичко, което ще ви достави удоволствие и радост. Заемете се с любими неща или с домашните си задължения.

КОЗИРОГ
Външният ви спокоен израз не отговаря на вашето вътрешно състояние, където с пълна сила бушува усещането за изолираност. Но въпреки това усещане сега никак не ви липсват възможности за приятни изживявания в компанията на любимия човек или в приятелски кръг. Ще бъдете поканени на важно събитие, на всяка цена на което трябва да присъствате. От това ще зависят бъдещите ви позиции сред бизнесмените.

ВОДОЛЕЙ
Неспокойни и развълнувани са Водолеите. Най-често потиснати се чувствате вкъщи от редица негативни усещания. Онези от вас, които изпитват неудобствата на любовната раздяла, нека пречупят гордостта си и да потърсят желания контакт. Не се разсейвайте, заемете се с истинския проблем. Проблемът е, че не можете да се справите сами и затова потърсете помощ от компетентни хора.

РИБИ
Започвате деня с добро настроение. Повечето сега са доволни от развитието на делата си. Възможността ви за успешна делова среща е много съмнителна. Ще се получи разминаване. По-улегналите ще дадат предпочитание на определени занимания, свързани с разрешаване на делови проблеми. Онези, които са на работното си място, да бъдат по-наблюдателни, ще се опитат да ви злепоставят.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *