Забраниха на певицата Стефани да припарва в жилището на Георги Мирчев-Малкия Фрико за 8 месеца

Районен съд – Благовеград забрани на ромската певица Стефани да припарва до дома на мъжа Георги Мирчев-Малкия Фрико. Съдебната забрана ще бъде в сила 8 месеца, като ограничението важи и за местата за социални контакти, които посещава 23-годишният благоевградчанин. Софиянката Стефани бе глобена и с 400 лв. по Закона за защита от домашно насилие, реши вчера районният съдия Иван Петков.

Преди да прецени дали да има решение, или не, съдията изчака да мине делото за развода, който и двамата искат. Първото заседание бе насрочено във вторник, но се отложи, тъй като се подготвя споразумение.

Припомняме, че Георги Мирчев се оплака от психически тормоз от страна на съпругата си – както по време на брака им, така и след раздялата им. Жена му се изнесла от общото им жилище в Благоевград миналото лято и се върнала при родителите си в София, но продължавала да му вдига скандали по телефона и обиждала, че е гей, помияр и го заплашвала. Свидетел на грозните сцени ставала майка му Гергана Мирчева, която се грижила за двегодишната им дъщеричка. Той решил да поиска съдебна защита след телефонното обаждане на Стефани на 15 октомври миналата година, когато го заплашила с думите: „Баща ми ще ви сготви всички, ще дойдем в Благоевград и ще ви ликвидираме, ще си измисля причина и ще подам жалба, за да те вкарам в затвора“. Малко след това се обадил и тъстът му Методи Спасов, който му казал, че „ще го пребие, ще го вкара в затвора и няма да види повече детето”. Това беше потвърдено от майката на Георги – Гергана Мирчева, и леля му Веселка Грънчарова в съдебна зала, които бяха разпитани като свидетели. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *