Сашка Васева стана художник, картините й НИКАК не са лоши

„Обръщам се предимно към Бог, защото в комуникацията с него намирам спокойствие. Чувствам се щастлива и много добре, когато съм далеч от публичното пространство. Обичам да съм обградена единствено от семейството си. Заедно сме, щастливи сме и няма нищо вярно с постоянните слухове, че има драми при нас.“

Това заяви в лична изповед певицата Сашка Васева, която все по-трудно може да бъде видяна на публични събития или да говори пред медиите. Тя призна, че е избрала живот, при който не иска хората да знаят какво се случва с нея и затова страни от всякакви изяви, пише България днес.

„Бог е казал „Не съди“ и затова не искам да говоря за хората, които са ме нападали през годините и на мой гръб са печелили дивиденти“, заключи философски легендарната изпълнителка. Дупнишката Мадона никога не е крила, че е религиозна личност и вярва в Бог. Тя обича в момента на усамотение сред природата да се обръща с молитви към Господ, за да търси мир и спокойствие в душата си.

Първата картина на певицата

 

loading...


Скулпторът Ставри Калинов вдъхновява изпълнителката

В момента певицата се е отдала на новото си хоби – рисуването. Още миналия месец тя се похвали с първата си творба, а вече има готови няколко произведения. „Рисувам предимно принцеси, тъй като дъщеря ми много ги харесва. Тя също се включва в рисуването и така вкъщи си прекарваме много добре заедно. Бях планирала да направя изложба, но засега това ще остане някъде по-далеч в бъдещето, тъй като трябва да има сериозна организация“, обясни Васева. Неин творчески вдъхновител е скулпторът Ставри Калинов, който й помага за трансформацията й в художничка.

„Ставри Калинов ни подари за коледните празници статуетка на Айседора Дънкан (б.р. – американска танцьорка от ирландски произход, считана за основателка на модерния танц) специално за мен и съпруга ми. Ние бяхме гости на откриване на изложбата му. Ходих да се обучавам при него в галерията му, хей така за удоволствие“, каза още Сашка. За изпълнителката това е поредното творческо предизвикателство през последната година, като преди няколко месеци отново привлече вниманието към себе си, провеждайки оперен концерт, на който пя канцонети. Около отношенията с мъжа й Христо Бакърджиев също няма драма и двамата се разбират отлично, живейки заедно с двете си деца – Христо-Никола и Христина-Елена.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *