ЕКШЪН В БАНСКО! Маскирани пребиха 37-г. мъж в подземен гараж

37-годишен мъж е със сериозни травми – счупена челюст и комоцио, след жесток побой, нанесен му в Банско от неизвестни към момента лица.

Екшънът се е разиграл в подземен гараж на жилищна сграда в курортния град. Пострадалият Валери Уручев, който е от Пловдив, е нападнат и жестоко пребит от двама маскирани. Сигнал за инцидента е постъпил в полицейското управление в града около 20:45 часа. До пристигане на дежурния патрул биячите вече били изчезнали, а пострадалият, във видимо недобро състояние, е закаран  в Центъра за спешна медицинска помощ в Разлог. При направените му прегледи и изследвания медиците констатирали, че мъжът е със счупена челюст и комоцио, и е насочен за допълнителни медицински изследвания в София.

Следователи от РУП – Банско все още работят по установяване самоличността на маскираните нападатели. За случая е уведомена Районна прокуратура- Разлог, която е образувала  досъдебно производство за  причиняване на средна телесна повреда. Ако разследващите успеят да установят самоличността на извършителите, ги грози до пет години затвор. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *