КУРИОЗЕН СЛУЧАЙ! Пиян разби апартамент в Сандански, взе табуретка и седна да пуши в коридора

Два  апартамента са разбити миналия ден в Сандански на бул. „Свобода“ в следобедните часове. Едното взломено жилище е на счетоводителката Виолета Роянова, която живее във военния блок, а другото се намира на бул. „Свобода“ 39, откъдето извършителят е успял да задигне златен синджир. И двете жилища са били щателно претърсени за плячка от крадеца, който до момента не е установен.

В  апартаментите е проникнато, след като са разбити  бравите на входните врати. Крадците най-вероятно са действали през деня, докато стопаните са били на работа. За късмет на счетоводителката Роянова апашът е измъкнал само 9 лв. и нищо ценно.

Около 21.30 ч. пък  много пиян  мъж от Ямбол, който работил на кариерата към м. Попина лъка, се е вмъкнал в кооперация на ул. „Христо Смирненски“  в района на кооперативния пазар, разбил врата на един от апартаментите, след което взел табуретка отвътре и седнал в коридора на жилището да пуши цигари. Случайни хора чули ударите по вратата  и сигнализирали на тел. 112. Полицаи пристигнала на място,  щракнали белезниците на пияния мъж и го задържали до 24 часа в Районното управление. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *