350 от ДПС в Пиринско празнуваха в Брезница 26 г. от създаването на партията

Дни преди учредяването на партията на Лютви Местан – ДОСТ, повече от 350 активисти /сн.1/, членове и симпатизанти на ДПС от Гоцеделчевско и областта заявиха лоялността си към Ахмед Доган на голямо тържество по случай 26 години от създаването на партията в Пиринско.

Пищното тържество се проведе в голямата ритуална зала на село Брезница, която бе украсена с огромни плакати на Ахмед Доган/сн.2/. За да засвидетелстват своята лоялност към движението, пристигнаха много кметове, общински съветници, както и ветерани, основатели на партията. Емоционална реч държа пред присъстващите областният председател на ДПС Ведат Хюсеин, а събитието бе гарнирано с изпълнения на самодейците/сн.3/ от читалището в Брезница и гоцеделчевския оркестър „Импулси”, който подгряваше часове наред празничното настроение. Гвоздеят на тържеството бе прожектираният филм, показващ пътя, извървян от партията от зората на демокрацията до днес, който накара много основатели, ветерани в партията на Ахмед Доган, да се просълзят.
Сред многобройните гости бяха и председателят на младежката организация на ДПС Елис Бекова, бившата секретарка на партията в община Гоце Делчев Зайде Джугнан, бившият заместник областен управител Сюлейман Арунов, сега кмет на сатовчанското село Вълкосел, зам. кметът на община Гоце Делчев Саид Иброш, областни и общински лидери и др.

Депутатът и заместник-председател на Народното събрание Алиосман Имамов изпрати поздравителен адрес към празнуващите годишнината от основаването на ДПС в област Благоевград, както и своето извинение и съжаление, че поради неотложни ангажименти в столицата не е успял да присъства.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *