Тираджията с инсулта от опашката край Промахон още е зле, съпругата и дъщеря му са до него

57-годишният тираджия Иван Маринов от Плевен, който получи тежък исхемичен инсулт завчера сутринта на 5 км от КПП – Промахон, още е в тежко състояния, каза лекуващата го лекарка в неврологично отделение Димка Стоянова.

„Днес направихме на пациента контролен скенер, който доказва, че е с така наречения голям инсулт. Той е на системи, приема през устата и хапчета от вчера. Каквото е необходимо от нас е направено и се прави. Пациентът буйства вследствие на болеста, тъй като е с мозъчен оток и не е на себе си вече втори ден“, информира д-р Стоянова. 
Съпругата и дъщерята на българския тираджия са пристигнали вчера в отделението. Жена му, която живее и работи в София, е заявила, че след като той се стабилизира, ще го транспортира за столична болница. Тя е информирала медиците, че Иван Маринов не е имал никакви здравословни проблеми и най-вероятно всичко му е дошло от стреса по границите. 
Както вестник „Струма“ писа, тираджията бе открит на леглото в кабината на камиона безпомощен от свой колега, с когото карали гондоли с жито, той сигнализирал на тел. 112.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *