ШОК В БЛАГОЕВГРАД! 14-г. момче с тежко алкохолно натравяне след купон, не знае какво и колко е изпило

14-годишен тийнейджър с тежка алкохолна интоксикация е обслужен от спешните медици тази нощ в Благоевград. Отровеното момче е транспортирано до благоевградската болница с личен превоз, придружавано от майка си. Инцидентът станал около 04,30 часа.

Тийнейджърът бил с приятели на купон, погълнал е високи дози алкохол и изпаднал в нестабилно състояние. Не можел да съобщи точно какво и колко е изпил. Силно притеснена, майката потърсила лекарска помощ, дежурните медици в спешно отделение предприели реанимационни действия и след 3 часа  момчето е изведено от тежкото състояние, интоксикацията на организма е овладяна.

Това е вторият случай с изпаднал в тежко състояние след употреба на алкохол 14-годишен тийнейджър само за седмица в Благоевград. 14-годишна девойка, както вестник „Струма“ писа, бе открита от съседката си припаднала на улицата след употреба на алкохол и веднага с такси е закарана до болницата. Тогава за инцидента бяха информирани и Агенция за закрила на детето, а бащата прибра дъщеря си у дома.

12 непълнолетни момичета и момчета са установени при полицейска акция само за изминалата нощ в питейни заведение в региона. 

От ОД на МВР – Благоевград съобщиха, че са проверени 19 заведения в Пиринско.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *