ХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ

ОВЕН
Днес при много от Овните се забелязват лични промени, за които не може да се говори, че имат само положително направление. Те са позитивни, но вие имате притеснения относно службата си, които са по-скоро плод на вътрешно безпокойство, отколкото на реални факти. Денят носи късмет, но сега не може да се говори за финансови придобивки.

ТЕЛЕЦ
Вторник за Телците е успешен ден, но сега трябва да изострите вниманието си по делови въпроси, свързани с пари. От една страна, вие ще бъдете успокоени относно деловия начин на живот, но от друга – съществува реална опасност да бъдете измамени от нетолерантни хора, затова подбирайте хората, с които общувате.

БЛИЗНАЦИ
Бъдете внимателни във вторник и преценявайте всичко, с което ще се ангажирате. Възможно е да се самоизмамите във връзка с нещо от вашите дела и тази наивност може да доведе някои от вас до загуби. Мнозина ще се гневят на факта, че трябва да се справят сами с проблемите си.

РАК
Днес е задължително да проявите повече твърдост в заниманията си и да доведете делата си докрай. В много случаи става въпрос за напрегната ситуация в сферата на вашата активност. Ако сте в сферата на изкуството или науката – ще възникне професионален спор с много доводи от двете страни.

ЛЪВ
Лъвовете са заредени с много енергия днес. В такива случаи обикновено трябва да бъдете внимателни, ако заемате ръководна длъжност. Съществува опасност от налагане на лично мнение против волята на вашите подчинени и по този начин се достига до разногласия и неприятни резултати. Мнозина ще срещнат трудности при уреждане на дела.

ДЕВА
Ако имате предварително уредени срещи за днес, непременно трябва да ги осъществите. Става въпрос за важни дела и сега е моментът да ги реализирате. При Девите днес е необходима бдителност на работното място или в сферата на бизнеса, защото ще бъдат направени тайни промени. Целта е да останете извън въпросните реорганизации.

ВЕЗНИ
Везните са доста енергични във вторник, но за да постигнете успех в делата си, е необходимо да излезете от самоизолацията, която сте си наложили. Възможно е да не го осъзнавате и да се дразните от факта, че стоите настрани. Достатъчно е да се активизирате и всичко ще се подреди според желанията ви.

СКОРПИОН
Скорпионите ще бъдат изразителни в действията си днес. Много от вас ще проявят хитрост и достатъчно гъвкавост, за да постигнете намеренията си. Успехи ще ви съпътстват в службата, където се извършват лоши промени, които няма да ви засегнат. Имате стабилна опора в лицето на влиятелен човек, което ви осигурява спокойствие и сигурност.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрелците изпитват сериозна финансова нужда, но много често причина за това състояние сте самите вие. Вторник е характерен с това, че бихте могли да придобиете благоразположението на вашите работодатели или на влиятелни хора, които ще ви помогнат за реализация. Между бизнесмените има такива, които ще бъдат доста невъздържани днес. Ще стигнете до конфликти със съдружниците поради разногласия във възгледите.

КОЗИРОГ
Предпоставките за придобивки при Козирозите са налице, но има и противоположни звездни тенденции, които говорят, че ще срещнете огромни трудности в това отношение. Това налага да бъдете внимателни във всичките си действия и предварително да не се уповавате на положителен резултат. Очакват ви положителни промени в бизнеса – финансови постъпления или подписване на нови договори.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите са малко обезпокоени във вторник и това в повечето случаи се дължи на проявено непостоянство. То се отнася до финансите и често пъти в службата. Може би днес няма да се справите с възникналите ситуации, защото имате вътрешно съпротивление или просто сте много изтощени. На работното си място трябва да проявите решителност и настъпателност, но не стигайте до повишаване на тона.

РИБИ
Вторник носи за вас положително развитие по служебни въпроси. Това е добро начало за придобивки и положителни промени, които касаят финансите ви. Грешката, която мнозина от вас допускат, са прибързани действия или острата реакция към колеги. Не бъдете снизходителни, гъвкавостта и тактът винаги са играли важна роля в живота ви. Настоятелни бъдете в исканията си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *