Певицата Румяна Попова след развода изгуби апартамента в кв. „Грамада”, но запази фамилията на бившия си съпруг

Народната певица Румяна Попова вече е официално разведена с музиканта Александър Попов. Съдия Деница Урумова прекрати гражданския им брак, сключен преди 27 години, като счете, че и двамата имат вина за разтрогването му. Де факто те живеят разделени от няколко години, имат голяма дъщеря Кристина, която е поела по своя път, така че разводът трябваше да бъде оформен само де юре.

Ключовият въпрос за решаване беше семейното жилище, към което и двамата имат претенции. Съдията присъди апартамента от 90 кв. м в кв. „Грамада“ за ползване на мъжа и удовлетвори желанието на певицата да запази фамилията на бившия си съпруг, с която е известна. Решението може да бъде обжалвано пред Окръжен съд.

Припомняме, че известната народна певица влезе под медийните прожектори миналия месец с твърденията й, че й е направена черна магия. Тя заяви, че след 5 покушения над лекия й автомобил „Волво S80“ в Благоевград изпитва страх за живота си. Колата била надраскана с пирон и със свален болт на предната гума, което замалко не предизвикало катастрофа в Гърция. Точно тогава певицата пътувала с майка си и дъщеря си и се отървали на косъм от най-лошото.

Румяна Попова преживяла нов кошмар с колата след това, когато я намерила цялата омазана с кал, пепел и стърготини. Тогава много се притеснила, че може да й е направена магия. След черната серия с автомобила певицата обяви, че ще предприеме мерки за защита, като монтира видеокамера. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *