Това е истинска любов! Мъжът й каза, че отива на ергенско парти, но когато тя научи истината… (ВИДЕО)

Това е историята на едно обикновено семейство от Арканзас с една необикновено силна и романтична любов. Един мъж направи и невъзможното, за да върне на съпругата си част от загубеното й през годините детство. 

Майкъл Фариш прекара няколко месеца в издирване на кемпер, онзи семеен кемпер, в който съпругата му Карис като дете прекарвала всичките си щастливи дни с родителите си и най-вече с баща си, когото загубила в катастрофа, когато била на едва 12 години, пише „Петел“.

Карис нееднократно разказвала на съпруга си Майкъл за мечтата си и те един ден да си имат семейна каравана, за да могат да създадат красиви спомени с децата си – такива, каквито й останали от нейния татко.

Майкъл решил, че няма по-голям подарък за Карис от това, отново да отиде на почивка с кемпера от детството си. За съжаление, още докато била дете, след загубата на баща си, той бил продаден на други хора. Съпругата била опустошена от факта, че няма как да си върне старата каравана.

Майкъл обаче не се отказал. Решил, че ще издири кемпера и ще опита да изненада жена си. В същото време той започнал да снима видео за прогреса на своя план. Упорството му въпреки многото трудности, дало резултат. Той открил, че караваната се намира в един къмпинг в Калифорния.

Срещнал се с новите собственици на кемпера, които в началото нямали намерение да го продават. Оказало се обаче, че единият от съпрузите имал много сходна съдба с тази на Карис. И той бил загубил баща си, когато бил дете при злополука. Той загинал в пожар, възникнал по време на празниците в семейната им къща. „Щом научих историята на Карис, не можех да откажа на молбата на съпруга й. Тази каравана трябваше да се върне при онова малко момиченце, което пази красиви спомени от татко си и семейните им пътувания”, разказват съпрузите.

След като Майкъл успява да върне кемпера на жена си, решава, че ще я изненада още повече, ако не й споделя нищичко. Убеждава я двамата да заминат за Калифорния, където да прекарат уикенда, тъй като той е канен на ергенско парти. Така той успява да организира среща на съпругата си в нейната каравана заедно с досегашните й собственици.

Стигайки в Калифорния Фариш показва кемпера на жена си и казва, че това е коледния му подарък. Карис получава караваната точно 15 години след смъртта на татко си. Когато влиза в нея, тя едва сдържа сълзите си, а през това време Майкъл заснема силната емоция и прави филм, който споделя в youtube.com.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *