Прибързано отписаха за дълго капитана на орлетата Ал. Башлиев, кондиционният спец А. Дончев обеща: Вдигам го до няколко дни

Капитанът на орлетата Александър Башлиев прибързано бе отписан за дълго от сметките на треньорския щаб. Отсъствието на железния защитник от групата за мача с „Ботев“ /Пд/ провокира предположения, че го е закъсал с дисковата херния, заговори се за прищипани прешлени, чуха се мрачни прогнози за по-нататъшната му кариера. Някои пророкуваха, че сезонът за него е свършил и клубното ръководство търси на пожар сред свободните агенти подходящо попълнение за десния фланг на отбраната, където се подвизава Башлиев.

Истината се оказа по-различна. Гласът на ОФК „Пирин“ Велислав Елезов поясни, че бранителят наистина има проблем с болки в областта на дисковата херния, но те не са от вчера и не налагат оперативна намеса, както и че не пречат на футболиста да тренира, макар и по индивидуален план.

„Вдигам го до няколко дни”, намеси се в разговора кондиционният спец Антон Дончев, който се е заел със задачата да върне бързо в строя лидера на отбора.

От „Дъбравска“ 1 изтекоха добри новини за здравословното състояние на пострадалите в двубоя с канарчетата Мартин Тошев и Александър Дюлгеров. Ядрено-магнитният резонанс на проблемното коляно на тарана от село Крупник разсея притесненията за тежка травма. За болежките на ударения на същото място автор на решителния втори гол срещу пловдивчани въобще не се наложи да се прави ЯМР. От лекарския екип прогнозираха почти сигурно присъствие на двамата в тимовия лист за сблъсъка в събота с шампиона и лидер в настоящата кампания „Лудогорец“.

Преди вчерашната тренировка наставникът Наджи Шенсой и подопечните му направиха разбор на равенството 2:2 с жълто-черните от Пловдив на фона на видеозаписа на двубоя, онагледяващ допуснатите грешки и разминаването между дадените от треньорския щаб тактически указания и изпълнението им от страна на играчите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *