Струмчанинът Н. Бодуров с приза „Най-полезен играч“

Струмчанинът Николай Бодуров заслужи приза „Най-полезен играч“ в дебюта си в датското първенство и броени дни след злополучния край на еврокампанията за новия му тим „Мидтиланд“ с негов автогол срещу „Манчестър Юнайтед“. Юношата на „Пирин 1922“ и съотборниците му направиха 1:1 с втория в таблицата „Олборг“ и разликата между двата тима от 3 т. се запази.

Самоубийственото реми на претендентите за титлата израдва най-много лидера „Копенхаген“, който съхрани триточковата си преднина на върха. Навръх националния ни празник 3 март водачът гостува на „Мидтиланд“ в отложен мач.

„Не играхме особено добре срещу „Олборг“. Не успяхме да спечелим двубоя и затова не съм доволен от представянето ни. Имахме за задача да прилагаме висока преса и да владеем топката, но невинаги се получаваше”, коментира българският защитник, който спаси отбора си в края с навременна намеса при голова атака на „Олборг“.

Гостите предявиха претенции, че е извършил нарушение, видеоповторението на ситуацията обаче показа, че е действал по правилата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *